Wednesday , 30 September 2020

KONTRIBUTI I DHËNË NË SITUATËN E TËRMETIT DHE PANDEMISË

Drejtoria e Shërbimit Social Shtetëror Shkodër ka shpërndarë këtë të hënë disa çertifikata mirënjohje për studentët e Universitetit të Shkodrës për kontributin e dhënë nga ana e tyre gjatë fatkeqësisë së shkaktuar nga tërmeti i nëntorit 2019, si edhe për asistencën e ofruar gjatë periudhës së pandemisë. Vetë drejtorja Valbona Tula vlerësoi iniciativën e studentëve.

Në këtë takim merrte pjesë edhe rektorja e re e Universitetit të Shkodrës, Suzana Golemi.

Lexoni dhe kete

NË MJERIM 10 MUAJ PAS TËRMETIT

Fran dhe Bardhe Krosi nga fshati Bushnesh, një zonë që ndan Kurbinin me Krujën, janë …