Saturday , 14 December 2019

KONTROLLET NDAJ BOMBULAVE TË GAZIT

Bombulat e gazit kthehen në një mjet të domosdoshëm në stinën e verës, dhe kujdesi duhet të jetë më i madh. Drejtori i shërbimit zjarrëfiës Shkodër, Agron Dibra, tregon planin e masave të ndërmarra për kontrollet e ushtruara, veçanarisht në zonën e Velipojës, aty ku ka fluks të shtuar të pushuesve në hotele. Gjithashtu ai shton se në Shkodër janë 3 pika të liçensimit.
Por, a ka në Shkodër pika të shitjeve të bombulave të gazit të paliçensuara?
Gjithashtu, Dibra flet për kujdesin që duhet të kenë qytetarët kur ka rrjedhje gazi….

Lexoni dhe kete

MBLEDHJA E KËSHILLIT BASHKIAK SHKODËR

2 pika kanë qenë në rend dite në mbledhjen e radhës të Këshillit Bashkiak Shkodër. …