Wednesday , 13 November 2019

KONVIKTI I UNIVERSITETIT GATI PER STUDENTET

Kryetari I bashkisë së Shkodres Lorenc Luka ka pritur në një takim ambasadorin e Polonisë në vendin tonë Marek Jezioski. Pasi I ka uruar mireseardhjen kryebashkiaku Luka eshte ndalur tek urat e bashkepunimit.Nga ana tjeter ambasadori polak ka beret e ditur edhe disa nga projektet ne mes shtetit polak dhe rajonit te Shkodres. Ambasadori i Polonisë në vendin tonë Marek Jezioski ka zhvilluar një takim të ngrohtë me kryetarin e Bashkisë së Shkodres Lorenc Luka. Gjatë këtij takimi ambasadori Jezioski ka premtuar investime në rajonin  e Shkodres.

Lexoni dhe kete

PROBLEMATIKAT NĂ‹ QARKUN SHKODĂ‹R

Data 20 nĂ«ntor Ă«shtĂ« vonĂ« pĂ«r tĂ« grumbulluar kripĂ«n nĂ« zonat me risk pĂ«r problematika …