Tuesday , 27 October 2020

KOPLIK, KAOS NE QARKULLIMIN RRUGOR

Punimet qe kane nisur prej ditesh nga qeveria shqiptare per rehabilitimin e qendres se qytetit te Koplikut kane krijuar jo pak kaos n kt qytet. Q ne fillim te punimeve n sheshin kryesor, eshte bllokuar qendra e qytetit, duke paralizuar ne kete menyre levizjen e automjeteve dhe duke krijuar probleme ne qarkullim.

Sipas drejtuesve t automjeteve rruga n t ciln dtyrohen t kalojn sht n gjendje t amortizuar dhe mjaft problematike.

Nga ana tjetr punimet n qndr t Koplikut po ecin me ritme t ngadalta, duke vshtirsuar edhe m shum qarkullimin e automjeteve n fund- vitit, ather edhe kur numri I automjeteve rritet sipasoje e kthimit t emigrantve.

Lexoni dhe kete

QYTETI I LAÇIT NEN PUSHTETIN E INERTEVE

Kjo është pamja që të ofron lagjia numer katër në qytetin e Laçit. Zona është …