Friday , 19 January 2018

KOPSHTI NE SHKOLLEN 9-VJEÇARE “LIRIA” KERKON ME SHUME HAPESIRE

Kapaciteti i kopshtit ne shkollen 9-vjecare “Liria” te qytetit te Shkodres nuk ploteson te gjithe nevojat e femijeve. Nje shqetesim i tille  behet i ditur nga vete drejtori i kesaj shkolle, Petrit Proni, i cili thekson se ne kete kopesht jane te rregjistruar 40 femije te ndare ne dy grupe dhe prandaj kerkohet me shume hapesire.

Por, nga ana tjeter, Proni zbulon se po punohet per hapjen e nje shkolle per rekrutimin e atyre qe jane mbi moshe dhe nuk kane filluar klasen e pare.

Kete vit te ri shkollor, prane shkolles 9-vjeçare “Liria” dhe “Ajasem” te qytetit te Shkodres jane rregjistruar per here te pare 12 femije te komunitetit rom.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN NE “AUTOCHTHONOUS”

Autostrada Adriatiko-Joniane do kaloi nëpër bregdetin e Ulqinin duke u lidhur me Velipojën dhe më …