Saturday , 28 March 2020

KORONAVIRUS, KONTROLLE NE MURIQAN

Rreziku nga Koronavirus ka shtuar masat dhe kontrollet në Pikat e Kalimit Kufitar me Malin e Zi. Shërbimi mjeksor monitoron situatën 24 orë, ndërsa deri tani nuk ka pasur asnjë rast të dyshuar…

Në anën e Malit të Zi nuk ka kontrolle mjeksore të udhëtarëve, të vetmin shërbim që e kryejn janë mjekët shqiptar në hyrje…

Fluksi I udhëtarëve brenda kësaj javë ka qenë iu ulët ndërsa numri më I madh I shtetasve që kanë hyrë në Shqipëri kanë qenë kryesisht udhëtar me autobus nga linjat e rregullta që vijn nga Italia, por edhe shtetas Italian që kapin shifren e 183 shtetasve italian.

Lexoni dhe kete

KORONAVIRUSI, LEZHJANET INJOROJNE RREZIKUN

Edhe pse janë identifikuar disa raste në Lezhë, qytetaret duket se e kanë harruar coronavirusin. …