KORONAVIRUSI, LEZHJANET INJOROJNE RREZIKUN

Edhe pse janë identifikuar disa raste në Lezhë, qytetaret duket se e kanë harruar coronavirusin. Kjo e premte në Lezhë të ngjante sikur të ishte ndonjë ditë e zakonshme.

Rruget ishin të mbushura me qytetar të cilët po i shfrytëzonin në maksimum oret e lirisë, madje edhe për të shëtitur. Nuk mungonin lëvizjet në mënyre të grupuar, duke shkelur hapur rregullat e përcaktuara për tu mbrojtur nga covid-19.

Edhe pse moti nuk ishte aspak premtues, kjo situatë vijoj gjatë gjithë paraditës të së premtes, ndërsa dhe lëvizjet e automjeteve ishin të shumta. Shfaqja e coronavirusit në Lezhë, duke se nuk i ka frikesuar aq shumë qytatret të cilët vijojnë të injorojjnë rrezikun e infektimit nga kjo sëmundje.

Lexoni dhe kete

NDOTJA E BREGDETIT TE KUNES NE SHENGJIN

Çdo vere në 3 vitet e fundit Plazhi i Kunës në Shëngjin ka qenë thuajse …