Wednesday , 2 December 2020
Breaking News

KORONAVIRUSI, NË SHQIPËRI SITUATA E QETË

Drejtuesja e departamentit të epidemiologjisë në Institutin e Shëndetit Publik, Silva Bino, ka dalë këtë të dielë para mediave për të informuar për situatën në vend dhe masat e marra nga autoritetet për koronavirusin, i cili në Itali ka dhjetëra raste të konfirmuara. Bino tha se ky virus nuk luftohet vetëm nga strukturat qeveritare, por ky virus luftohet duke u përkujdesur për veten dhe të afërmit tanë nëpërmjet masave të thjeshta higjieno-sanitare.

Sipas Binos janë përforcuar masat në kufi, ndërkohë i bëri thirrje qytetarëve që udhëtojnë nga Kina dhe Italia, të jenë të kujdesshëm dhe të raportojnë cdo shqetësim të tyre.

Lexoni dhe kete

2020-ta VIT I VESHTIRE PER BASHKINE LEZHE

2020 ka qenë një vit i vështira për Bashkinë e Lezhës, pasi termeti dhe pandemia …