Saturday , 17 March 2018

KORRIK, 89 RASTE ZJARRI, DISA ME RREZIKSHMERI TE LARTE

Ne harkun kohor te 2 javeve 89 zjarre kane rene vetem ne Territorin e Bashkise Shkoder, ndersa ne 24 oret e fundit jane regjistruar 17 raste.

Dibra thote se ne te gjitha rastet eshte bere maksimumi, duke shmangur keshtu demet ne banesa dhe njerez.

Rastet e zjarreve jane te qellimshme, per kete reparti i zjarrefikesve apelon drejt fermereve qe te mos vene ne rrezik pasurite pyjore. Po ashtu mesazhi i drejtorit te repartit zjarrefikes eshte edhe per drejtorine e policise.

Disa vatra zjarri vijojne ende te jene aktive, kryesisht ne fshatin Bardhaj ku rrezikojne edhe disa  banesa.

Lexoni dhe kete

“LEZHA NJE QARK ME RRISK PER KULTIVIMIN E DROGES”

Në Lezhë drejtues të bashkive, policisë së shtetit dhe strukturave të tjera lokale u mblodhen …