Friday , 22 October 2021

KORRIKU, ULET NUMRI I AKSIDENTEVE RRUGORE NE LEZHE

Edhe pse fluksi i automjeteve që lëvizin në rruget e Qarkut të Lezhës është shumë i lartë, gjatë muajit të fundit ka patur një rënie të nunmrit të aksidenteve.

Ky fakt bëhet i ditur nga shefi i Qarkullimit Rrugor në Drejtorinë Vendore të Policisë në Lezhë Altin Mena, sipas të cilit 5 mujori i parë i këtij viti ka qenë problematik përsa i përket aksidenteve.

Stina e veres dhe sezonit turistik po shoqerohen me një fluks të jashtëzakonshem mjetesh në rruget e Qarkut të Lezhës, duke sjelle trafik të rënduar e shpesh edhe bllokim total të qarkullimit.

Segmentet më problematika janë superstrada Lezhë-Milot dhe rruga e Shëngjinit.

Lexoni dhe kete

VRASESI I OFICERIT NE LEZHE KISHTE KALLEZUAR POLICINE PER DHUNE

21-vjeçari Aldi Rama i cili ekzekutoi oficerin e krimeve në policinë e Lezhës Saimir Hoxha …