KORRUPSIONI NE SISTEMIN ARSIMOR NE VENDIN TONE

Niveli i lartë i korrupsionit në çdo aspekt të sistemit arsimor në Shqipëri dhe mungesa e përkujdesjes ndaj mësuesve. Në këtë përfundim ka arritur fondacioni Mary Ward Loreto, që organizoi një takim në qytetin e Shkodrës këtë të shtunë. Një gjë e tillë u bë e ditur nga presidentja e këtij fondacioni, Imelda Poole, që thekson se është realizuar një studim për rreth 2 vite në Shqipëri mbi nivelin e korrupsionit dhe mungesës së etikës në nivelin arsimor.

Si një aktor i rëndësishëm në arsimin shqiptar, zëri nga zonat veriore të Shqipërisë do të shtojë vlerën dhe do të rrisë ndërgjegjësimin për këtë situatë.

Lexoni dhe kete

FUSHATA E POLICIMIT NE KOMUNITET

Prej disa javësh, organizata Intelektualët e Rinj Shpresë në bashkëpunim me drejtorinë e policisë së …