KQZ, THIRRJE PER PARTITE POLITIKE

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i ka bërë thirrje të gjitha partive politike që të depozitojnë raportet e burimeve të financimit për partitë politike. Në një deklaratë për mediat, zëdhënësja e KQZ, Drilona Hoxhaj tha se afati është deri në 31 mars.

Por, kush shkel afatet do të gjobitet shtoi Hoxhaj.

Mënyra e raportimit të financave duhet të bëhet sipas rregullave të financimit, duhet të përfshijnë çdo detaj, shpenzimet nga partitë, shpenzimet nga subjektet që lidhen me partitë, si edhe çdo informacion për raportin financiar që nevojitet të pasqyrohet.

Lexoni dhe kete

DEPUTETJA E PD LINDITA METALIAJ NE “AUTOCHTHONOUS”

Shqiptarët kanë më së shumti sot se asnjëherë arsye të protestojnë kundër kësaj qeverie e …