Friday , 30 October 2020

KRAJA: GJETJA E TREGJEVE ESHTE URGJENTE

Drejtoria e bujqesise i ka kujtuar Bashkise Shkoder se pastrimi i kanaleve duhet te behet ne menyre urgjente pasi stina e vjeshtes sjell edhe shirat, cka do te krijonte probleme per fermeret.

Nese ka marre zgjidhje krijimii pikave te grumbullimit per bimet medicionale, nuk ka ndodhur e njejta gje me tregjet e fruta permieve. Bashkia Shkoder ka te gjitha burimet e hapura per krijimin e tregjeve, duke nisur qe nga mbeshtetja e deri tek licensimi i fermereve tha Kraja.

Gjetja e tregjeve ka mbetur nje prewmtim ne leter, ku per kete arsy Bashkia Shkoder ka marre nje gjobe prej 5 mln leke te vjetra nga ana e autoritetit te kontrollit ushqimor.

Lexoni dhe kete

MUAJI I NDËRGJEGJËSIMIT PËR KANCERIN E GJIRIT

Operatori i Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor Shkodër, në kuadër të mbylljes së muajit të ndërgjegjësimit …