Tuesday , 22 October 2019

KRAJA: JAN VAKSINUAR RRETH 30 MIJ BAGETI

Drejtoria e bujqs n Qarkun e Shkodres ka prfunduar vaksinimin e rreth 30 mij krer bagti kundr smundjes s tuberkulozit, plasjes si dhe brucelozes, kjo pohohet pr TV Rozafa nga kryeveterineri I ksaj drejtororie Selim Kraja.

Me tej Kraja pohon se edhe pse smundjet e lart prmenduara jan t nj rreziku t lart n Qarkun e Shkodres nuk ka pasur asnj rast t prekur n njrz.

Kraja I bn thirrje q gjith t tregohen t kujdesshm sepse me rrtijen e temperaturave dhe n rast se bagetit nuk jan t vaksinuara athr rreziku sht m I lart pr t marr semundjet e tuberkulozit, plasjes si dhe burqelozs nga kafsht nse ato jan mbarts.

Lexoni dhe kete

SEMINAR I RËNDËSISHËM NGA KOMPANIA “NIKO HAIR & COLOUR”

Kompania “Niko Hair & Colour”, distributor i dy kompanive më të mëdha “Nika Beauty Excellence …