Monday , 26 October 2020

KRAJA: MBERRIN VAKSINA E DERMATOZES NODULARE

Vaksina e dermatozes nodulare ka mberritur edhe ne Shkoder, ku drejtori i bujqesise Mustafe Kraja tha se jane 5 mije vaksina do te shperndahen per 5 dite radhazi.

300 krere jane te prekur ne qarkun Shkoder, ku 51 prej tyre kane ngordhur.

Pas dates 10 dhjetor pritet ardhja e fundit e vaksinave, ku me kete drjetori Kraja thote se mbyllet pergjithmone problemi i dermatozes nodulare ne qarkun e Shkodres.

Lexoni dhe kete

VJERDHA: TË HËNËN RIKTHEHEM NË PUNË

Nga e hëna, Fuat Vjerdha do të kthehet në krye të Gjykatës së Apelit të …