Wednesday , 25 November 2020

KRAJA: NIS MATRIKULLIMI I BLETEVE

Prej 1 jave ka nisur matrikullimi I bleteve, process I cili vjen per here te pare ne vendin tone dhe duhet te perfundoje me daten 16 dhjetor. Ndonese ky process ishte I planifikuar te perfundonte ne fund te muajit gusht.

Kraja tha se ato blete-rrites qe nuk do te marrin nipt nuk do u kryhet asnje sherbim.

Matrikullimi I bleteve eshte kryer ne masen 70%, ndersa jane evidentuar 30 fermere blete-rrites.

Kraja u beri thirrje te gjithe blete rritesve qe te aplikojne per tu pajisur me nipt, pasi kjo eshte e vetmja menyre ligjore per te rritur blete dhe per te perfituar subvensione.

Lexoni dhe kete

“SOT PËRBALLEMI ME SFIDA TË SHUMTA”

Sot përballemi me sfida të shumta, me goditje ndaj fesë tonë, siç janë edhe fushatat …