Wednesday , 23 September 2020

KRAJA: RASTE TE REJA ME DERMATOZE NODULARE

Raste te reja te semundjes se dermatoza nodulare jane shenuar ne Malesi te madhe, ndersa procesi i vaksinimit eshte drejt fundit.

Kraja mohon qe te kete tregtim ne rruge, teksa rastet e shitjes ne kete menyre jane sporadike.

Kryeveterineri u ka dhene nje pergjigje edhe akuzave te tregtareve se askush nuk ka shkuar per ti vaksinuar.

Tregu do te vijoje te qendroje i mbyllur pa afat, deri ne nje njoftim te ministries se bujqesise.

Lexoni dhe kete

ÇUN LAJÇI NË SHKODËR PËR TË SHITUR LIBRAT E TIJ

Nga Shkodra, aktori i mirënjohur Çun Lajçi kishte vendosur të promovonte librat e tij, por …