Tuesday , 25 February 2020
Breaking News

KREMTOHET FESTA LOKALE NE DAJÇ TE ZADRIMES

Festa e zojes rruzare mblodhi në Dajç të zadrimes autoritete lokale, banor të zonës e të ftuar të shumtë. Aktivitetit festiv i organizuar si asnjehere me pare prezatoj, traditen, artizanatin, kulinarine, artin dhe lojrat popullore.

Kryebashkiaku i Lezhës Pjerin Ndreu dhe kreu i këshillit të qarkut Eduart Ndreca u shprehen se kjo është një mënyre e mirë të festuarit, pasi organizime të tilla na afrojnë edhe më shumë me njëri tjetrin.

Kjo menyre të festuari po synon të kthehet në traditë në të gjitha njesitë administrative të Bashkisë Lezhë ku nuk do do të mungojnë orgazime të tilla për të prezantuar edhe vlerat që ka çdo zonë.

Lexoni dhe kete

SHQIPTARET NE ARKIVAT MALAZEZE

Hajrullah Hajdari studjuesi nga Mali i Zi ka zhvilluar në Shkodër promovimin e tre librave …