Breaking News

“KRIMI I ORGANIZUAR KA PËR KOKË EDI RAMËN”

Në protestën e Partisë Demokratike ishin të pranishëm edhe kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi dhe ish-deputetë të PD në Qarkun Shkodër. Njëri prej tyre, ish-deputeti Bardh Spahia tha se kjo është një protestë e qytetarëve shkodranë ndaj tentativës së Edi Ramës për të uzurpuar pushtetin lokal. Sipas Spahisë krimi i organizuar ka për kokë Edi Ramën.

Edhe para zgjedhjeve zyrat e shtetit kanë qenë të mbushura me përfaqësues të krimit shtoi Spahia.

Lexoni dhe kete

PS SHKODER, ME MENDJEN TE KESHILLI

Me 19 gusht është njoftuar nga Prefekti I Qarkut Shkodër mbledhja e konstituimit të Këshillit …