Wednesday , 22 January 2020
Breaking News

KRIMI NË FAMILJE NË SHQIPËRI, FLET PSIKOLOGIA PERO

Krimi në familje vijon të mbetet një fenomen mjaft shqetësues në vendin tonë. Një fenomen që çon drejt shkatërrimit çdo familje. TV Rozafa pyeti për këtë çështje psikologen Antonjeta Pero, e cila tregoi shkaqet kryesorë që çojnë në krimin në familje.

Ndërkohë e pyetur sa është përhapur krimi në familjet e vendit tonë, ajo shton…

Në fakt, viti 2020 ka nisur me disa ngjarje të rënda në familjet shqiptare.

Lexoni dhe kete

OSHEE ZBARDH BILANCIN E SAJ PËR 2019

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka publikuar një njoftim zyrtar nëpërmjet të cilit tregon …