Thursday , 21 February 2019

KRIMI NE FAMILJE, PSIKOLOGIA PERO KOMENTON RASTIN

Ngjarja e rende e ndodhur nje nate me pare ne Koplik te Malesise se Madhe, ku burri vrau gruan e tij me sepate, ka tronditur jo vetem kete zone, por te gjithe vendin tone. Sipas psikologes, Antonjeta Pero, veprime te tilla ndodhin edhe nga persona qe nuk kane probleme mendore. Pero shton ne menyre figurative se personave te tille u digjet siguresa dhe nuk pranojne ne asnje menyre te zgjidhin problemet e tyre.

Sipas Peros, ne vendin tone ekziston edhe nje paradoks qe veshtire se do te zhduket nga mentaliteti i shqiptareve.

Peraj kerkon qe familjet, sidomos prinderit, duhet te tregojne nje kujdes te veçante ndaj grave apo vajzave te tyre, kur keto te fundit kane probleme ndaj burrave te tyre.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E ENERGJISE, QYTETARET BLLOKOJNE ZYRAT E OSHEE NE LAÇ

Banoret e fshatrave të Malësisë së Kurbinit, bllokuan zyrat e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë …