Breaking News

KRISHTLINDJET, DREKE BAMIRESIE PER FEMIJET NE NEVOJE

Krishlindjet kanë qenë të gëzueshme edhe për fëmijet në nëvoje në qytetin e Lezhës.Për ta kanë menduar nxënësit e shkollës së kuzhines të cilët janë solidarizuar dhe artin e tyre në gatim e kanë vënë në dispozicion, duke shtruar një drekë enkas për këta fëmijë.Iniciatori i këtij aktiviteti, Arber Avdia, u shpreh se është kënaqësi tju shërbesh fëmijeve në nëvoje dhe këtë shembull duhet ta njekin dhe përsona të tjerë.

Rreth 200 fëmijë u bënë pjesë e drekës festive të shtruar me rastin e krishlindjes, ndërsa ky organizim është kthyer në një traditë të bukur në Lezhë, pasi është viti i 5 që organizohet.

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA, 50 TE VRARE DHE 130 TE PLAGOSUR NE 2018

Organizata “Operazione Colomba” organizoi këtë të premte aktivitetin e radhës ndërgjegjësues në luftën kundër gjakmarrjes …