KRIZA ENERGJITIKE DHE MASAT E OSHEE SHKODËR

Në një prononcim për mediat, drejtori i OSHEE rajoni Shkodër, Armand Zhuka, foli për masat e ndërmarra nga ky institucion. Zhuka tha se zonat më problematike janë ato periferike në qytet dhe ato malore.

Ai garantoi se nuk do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike këtë dimër në Shkodër…

Në fakt, ky dimër parashikohet i vështirë për familjet shqiptare, si shkak edhe i krizës energjitike.

Lexoni dhe kete

SHKOLLA E FSHATIT OBLIKË MERR EMRIN E DËSHMORIT TË ATDHEUT, IDRIZ HOXHA

Shkolla e fshatit Oblikë në njësinë administrative Ana e Malit nga kjo e mërkurë mban …