Wednesday , 21 March 2018

KRYEBASHKIAKJA TAKIM ME POLICINE E SHTETIT, LARG MEDIAVE

Kryebashkiakja Voltana Ademi ka derguar nje leter drejt policise se shtetit. Kerkesa e Ademit eshte e qarte, bashkepunim mes policise rrugore dhe asaj bashkiake per lirimin e hapsirave dhe parkingjeve. Shefi I pergjithshem I sigurise rrugore Skender Ismaili pas takimit qe pati ne Bashkine Shkoder u shpreh se policia rrugore do te marre masat per kryerjen e detyrave te saj, por sipas Ismailit edhe Bashkia Shkoder duhet te kryeje funksionet qe ka

Ismaili tha se prej disa ditesh ne Shkoder kane zbarkuar kontrololle te shtuara rrugore

Pas takimit te perfaqesuesve te policise me pushtetin vendor, eshte rene dakort qe te rritet bashkepunimi me policine bashkiake me qellim vendosjen e rregullit ne sigurine rrugore. Shefi I sigurise rrugore pervec objektivave te policise, ka kerkuar edhe plotesimin e detyrave nga pushteti vendor, pasi ky I fundit ka shtuar edhe numerin e policise bashkiake, duke patur keshtu me shume mundesi veprimi ne terren.

Lexoni dhe kete

AKSIDENT NE AKSIN LEZHE- LAÇ

Nje aksident eshte rregjistruar ne aksin Lezhe-Lac prane fshatit Ishull-Shengjin. Nje automjet tip BENZ ka …