KRYEBASHKIAKU I LEZHES PREZANTON PUNEN 1-VJEÇARE

Kryebashkiaku i Lezhës Pjerin Ndreu ka prezantuar punen 1-vjeçare në krye të kësaj njesie vendore. Duke folur para administrates dhe autoriteteve lokale Ndreu u shpreh se ndryshimet janë të dukshme, por sipas tij duhet të ishte bërë edhe më shumë por pengesa ka ardhur nga situata e krijuar nga termeti dhe pandemia.

Kryebashkiaku i Lezhës ka garantuar se mandati i tij përfundon në 2023.

Puna e Bashkisë Lezhë në këto 12 muaj që drejtohet nga socialistet u vlersua maksimalisht dhe nga Kryetari i Qarkut Eduard Ndreca dhe Prefekti Gjok Jaku.

Në këtë analize 1-vjeçare të punës së Bashkisë Lezhë u prezantuan të gjitha arritjet dhe objektivat për të ardhmen.

Lexoni dhe kete

GJUETIA E PALIGJSHME NË LIQENIN E SHKODRËS

Përmbytjet e shkaktuara nga liqeni i Shkodrës nuk kanë sjellë dëme në fushën e peshkimit. …