Kryebashkiaku Luka takim me Miss Globe

Kryetari I Bashkise Lorenc Luka rezervoi një pritje te perzemert vajzave pjesemarreseve ne “Miss Globe International 2014” si dhe organizatoreve te ketij spektakli bukurie, i cili per disa vite radhazi zhvillohet në vendin tonë. Luka i ka cilesuar miss-et si ambasadore te vendeve te tyre.

Sink…..  Lorenc LUKA, Kryetar, Bashkia Shkoder

Nga ana tjetet organizatori i “MISS GLOBE” ne Shqiperi Petri Bozo pohoi se eshte viti i fundit qe ky eveniment zhvillohet ne shqiperi.

Sinkr…Petri BOZO Organizator i “Miss Globe”

Finalja e “Miss Globe” do te zhvillohet ne pallatin e sportit “Qazim Dervishi” me 8 nentor.

Lexoni dhe kete

RIKUALIFIKIM URBAN I FSHATIT TURISTIK TE TAMARES

Rikualifikimi urban i fshatit turistik tĂ« TamarĂ«s dhe rindĂ«rtimi i rrugĂ«s sĂ« Vermoshit drejt kufirit …