Tuesday , 16 August 2022

“KRYEIPESHKVI QË NGJALLI BESIMIN”

Një konferencë studimore kushtuar Imzot Frano Illija u organizua pasditën e së mërkurës në sallën “Kardinal Mikel Koliqi” në kishën katolike Shkodër.

“Kryeipeshkvi që ngjalli besimin” ishte tema e kësaj konference, ku në fjalën e tij, arqipeshkvi i dioqezës Shkodër-Pult, Imzot Angelo Massafra tha se Imzot Frano la pas vetes shembullin e punëtorit dhe meshtarit që bashkëpunoi për të mirën e përbashkët dhe në emër të bashkimit kombëtar…

Në këtë konferencë merrnin pjesë meshtarë dhe besimtarë nga Shkodra, por edhe më gjërë.

Lexoni dhe kete

TOKA BUJQESORE KTHEHET NE LANDFILL INERTESH

Ishte në emigracion dhe kur u rikthye 2 vite më parë e gjeti token bujqësore …