Thursday , 3 December 2020

KRYEMINISTRI NE SHKODER, KAOS NE QARKULLIM

Ardhja e Kryeministrit Edi Rama ne Shkoder eshte shoqeruar me masa te rrepta sigurie. Akset kryesore ne qytet, aty ku kryeministri duhej qe te kalonte per te zhvilluar aktivitetin kane qene te bllokuara. Por kjo ka sjelle kaos ne pjesen tjeter te qarkullimit. Qytetaret Shkodrane e kane quajtur absurde kete situate te krijuar, ndersa e kane patur pothuajse te pamundur levizjen pergjate paradites

Mjetet e tonazhit te rende, dhe linjat e autobuseve jane zhvendosur pergjate pedonales.

Qytetaret Shkodrane kete te shtune ndonese fundjave, e kane patur te pamundur levizjen ne pedonale, kjo si nje kosto e ardhjes se kryeministrit ne Shkoder.

Lexoni dhe kete

PRODHIMI I ENERGJISË SË PASTËR NË SHKODËR

Shkodra është e para në prodhimin e energjisë së pastër. Mesazhi është përcjellë me vendosjen …