Breaking News

KRYETARI I PD SHKODËR NDËRMERR NJË NISËM TË VEÇANTË

Kryetari i Partisë Demokratike Shkodër, Xhevdet Amuli ka ndërmarrë një nisëm të veçantë në këtë ditë të fundit të këtij viti. Këtë të marte, ai ka dhuruar disa ndihma ushqimore në shtëpinë e fëmijës shkollor 6 – 18 vjeç në qytetin e Shkodrës.

Kështu, pas ndihmave nga TV Rozafa, disa dhurata tjera vijnë për fëmijët e kësaj shtëpie.

Lexoni dhe kete

NDËRRON JETË NË MOSHËN 86-VJEÇARE FERID BALA

Ka ndërruar jetë në moshën 86-vjeçare muzikologu dhe profesori i njohur shkodran, Ferid Bala. Ai …