KRYETARJA E BASHKISE SHKODER, AKUZA POLICISE

Policia po sillet si nje bande dhe une jam e gatshme te udheheqe qytetaret e Shkodres te mbrojne institucionet e tyre. Nuk do lejojme ne asnje moment qe te uzurpohet shkodra sic po pretention Edi Rama me bandat e tij. Ka qene kjo deklarata e Kryetares se Bashkise Shkoder Voltana pas incidenteve te fundit te ndodhura te KZAZ nr.2 qe ndodhet te Pallati I Sportit “Qazim Dervishi” ne Shkoder.

Ademi sqaroi se I ka kerkuar me shkrese zyrtare Policise se Shtetit dhe konkretisht Drejtorise Vendore te Policise qe te mbeshtese ne lirimin e hapesirave te cilat sherbejne si KZAZ, por deri tani asnje pergjigje.

Policia e Shtetit nuk ka asnje urdher me shkrim ne lidhje me veprimet qe jo po kryen, pasi ne dy ZAZ ne Shkoder persona te pa identifikuar dhe te pa autorizuar gjate nates jane future brenda me mbeshtetje te policise ne kundershtim te plote me ligjin. Dhe se ne asnje moment uniformat blu nuk kane marre urdher me shkrim per te vepruar, por ata urdherohen nga drejtuesit e tyre sikur te ishin nje bande.

Per te dyten dite me radhe ne KZAZ-ne nr 2 ka pasur incidente mes Forcave te rendit, perfaqesuesve te Partise Demokrati si dhe Policise Bashkiake.

Lexoni dhe kete

BARDHI: ËSHTË MOMENTI QË ÇDO DEMOKRAT TË RIKTHEHET NË PARTI

Secili anëtar do ketë mundësi që me parimin një anëtar një votë, të zgjedhë përfaqësuesit …