Wednesday , 4 August 2021

KUJDESI NË PËRDORIMIN E BOMBULAVE TË GAZIT

Bombulat e gazit vijojnë të jenë problem në banesat e qytetarëve. Për këtë, Ridvan Bushati, shefi i sektorit operacional i shërbimit zjarrëfikës në Shkodër bën apel për shumë kujdes në përdorimin e tyre nga ana e qytetarëve. Ai kërkon që para përdorimit të ajroset ambjenti.

Fatmirësisht, rastet e shpërthimit të bombulave kanë qenë të pakta, por të eleminuar sa më shumë një problematikë të tillë duhet rritur kujdesi nga ato që i përdorin.

Lexoni dhe kete

ISHP APEL NDAJ QYTETARËVE PËR VAKSINIMIN

Ekspertët e Institutit të Shëndetit Publik këshillojnë qytetarët që kanë mbi 6 muaj që e …