Sunday , 27 September 2020

KUJDESI NGA COVID-19 DHE MËSIMI ME TURNE NË SHKOLLA

Që prej kësaj të hënë viti i ri shkollor ka nisur në të gjitha shkollat e vendit tonë. Për të eleminuar përhapjen e Covid-19 dhe rritur kujdesin në shkolla, siç është bërë e ditur, mësimi po zhvillohet me turne.

Por, kjo ka sjellë edhe më shumë ngarkesë si tek fëmijët ashtu edhe tek prindërit.

TV Rozafa pyeti qytetarë që kanë fëmijët apo nipër e mbesa të tyre në shkollën 9-vjeçare “Ismail Qemali” të qytetit të Shkodrës, rreth kujdesit ndaj Covid-19 dhe mësimit në turne, teksa dhanë këto përgjigje…

Ndërkohë, në momentin e daljes nga shkolla, duket se nuk respektohet aspak distancimi apo edhe vendosja e maskës, ku ka prej atyre femijeve që nuk i mbajnë.

Lexoni dhe kete

ZHVENDOSJA E KIOSKËS NGA PEDONALJA E SHKODRËS

E vendosur prej kohësh në pedonalen e Shkodrës, këshilltarët e këshillit bashkiak Shkodër, kërkojnë zhvendosjen …