Friday , 27 November 2020

“KUJDESUNI PËR VETEN NGA COVID!”

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka zhvilluar këtë të shtunë një takim me përfaqësues të shoqatave të personave me aftësi të kufizuara, ku dëgjoi nga afër shqetësimet e tyre sa i takon dhe situatës për shkak të pandemisë.

Basha gjatë bisedës u njoh me problematikat me të cilat përballen këta persona, ndërsa iu bëri thirrje kësaj kategorie që të tregojnë kujdes nga virusi duke qene se sipas tij qeveria nuk ka ofruar ndihmë për ta.

Basha kërkoi angazhim më të madh nga qeveria, veçanarisht ndaj shtresave në nevojë.

Lexoni dhe kete

MEDIU: QEVERIA PO PËRDOR PANDEMINË PËR INTERESA POLITIKE

Opozita vijon të hedhë akuza ndaj qeverisë për keq-menaxhimin e situatës së pandemisë. Kreu i …