KULLAT E VROJTIMIT E NDOTJA AKUSTIKE, PROBLEM NE VELIPOJE

Gjatë mbledhjes së komitetit rajonal të turizmit në Velipojë, Petrika Dumka, përfaqësues i drejtorisë vendore të policisë shkodër, theksoi se në zonën e Velipojës problem mbeten kullat e vrojtimit dhe ndotja akustike. Ai tha se nuk ka staf të posaçëm në këto kulla në shërbim të pushuesve.

Ndërsa, shefi i stacioni të policisë Velipojë, Behar Hyka hodhi akuza të rënda duke thënë se Bashkia Shkodër ka prerë pemë për të ndërtuar lojëra në Velipojë.

Ndër të tjera, ai kërkoi që të vihen megafona në dispozicion. Duhen megafona për të na njoftuar kur humbasin fëmijë, theksoi Hyka.

Lexoni dhe kete

MBLEDHJA E KOMITETIT RAJONAL TE TURIZMIT

Siguria është elementi kryesor që qeveria e kërkon nga të gjithë përfaqëesuesit e institucioneve për …