KUR NJË VOTË QUHET E VLEFSHME NË ZGJEDHJET E 25 PRILLIT?

Kryetari i KQZ, Ilirjan Celibashi, në një komunikim për mediat, ka treguar se kur një votë quhet e vlefshme në zgjedhjet e 25 prillit.

Emrat nuk do jenë në fletën e votimit, por numrat e kandidatëve të vendosur nga partia.

Një votues mund të zgjedhi partinë ose koalicionin dhe kandidatin e kësaj partie apo këtij koalicioni, pra zgjedhja do jetë brenda partisë së dëshiruar.

Celibashi u ka bërë thirrje partive politike që të zhvillojnë një fushatë të qetë dhe të lejohen qytetarët që të zgjedhin kë ata dëshirojnë.

Lexoni dhe kete

MEDIU: NË ZGJEDHJET E 25 PRILLIT, QYTETARËT TË SHOHIN INTERESAT E TYRE

Kreu i PR, Fatmir Mediu, zhvilloi disa takime me banorë të zonës së Levanit të …