KUR DO TE MBYLLET GROPA NE RRUGEN E GJERE?

Rruget e amortizuara ne Bashkine Shkoder vijojne te jene nje sfide per kete institucion. Por, pervec nderhyrjeve qe behen ne shume pak raste, Bashkia Shkoder duket se ka lene ne harrese edhe rruget kryesore te qytetit. Prej muajsh, kjo grope e hapur ne “Rrugen e Gjere” eshte kthyer ne shqetesim serioz per qytetaret. Kalimi prane kesaj grope, sidomos gjate nates, kerkon teper kujdes.

Natyrisht, mbyllja e kesaj grope nuk ka ndonje kosto te madhe per Bashkine Shkoder, por edhe pse nje problematike e tille eshte trajtuar edhe me heret, duket se akoma nuk ka marre vemendjen e kryebashkiakes Ademi.

Lexoni dhe kete

PLOTESON KRITERET, POR NUK LEJOHET TE APLIKOJE PER SUBVENSION

Ka investuar në sektorin e bujqësisë, duke mbjellë 8 dylim shegë në formatin intensiv, por …