Tuesday , 19 November 2019

KURBIN, AKTIVITET ARTISTIK NE SHKOLLEN “FRAN PIROLI”

Në kuader të muajit të letersisë dhe artit në shkollën 9-vjeçare “Fran Piroli” në Zhejë të Kurbinit u zhvillua një takim poetik ku i pranishem ishte dhe publicisti Kurbinas Çezar Rica. Nxënësit përformuan me plot talent poezi të ndryshme, ndërsa u shparndanë dhe çmime për interpretuesit më të mire. Drejtoresha e shkollës Leze Rrika foli për arritjet e kësaj shkolle e cila është vlersuar me çmime në disa aktivite.

Ish-Mësuesi Ndrec Rrika pjesë e këtij aktiviteti, ka treguar për karierën e tij 47-vjeçare në arsim, duke deklaruar se kjo shkollë ka qenë me mjaft traditë.

Shkolla 9-vjeçare në Zhejë të Kurbinit ka qenë në vazhdimësi promotore e aktiviteteve të ndryshme artistike.

Lexoni dhe kete

“KULTURA E KOMANIT DHE KOMANASIT”

Shoqata atdhetare Malësia në bashkëpunim me shoqatën atdhetare Ana e Malit dhe muzeun etnografik Leka …