Saturday , 5 December 2020

KURBIN, ÇERTIFIKATE MIRENJOHJE BIZNESMENIT FITIMTAR LALA

Unioni i Gazetareve Shqiptar dega Kurbin i ka akorduar çertefikate mirenjohje biznesmenit Fitimtar Lala.Vlersimi për lalen erdhi në shenjë respekti për investimet e realizuara në Malësinë e Kurbinit, promovimin më së miri të vlerave që ka kjo treve, duke punësuar shumë njerez dhe për kontributen e dhënë në ndihme të komunitetit.

Gazetar, miq dhe bashkëpuntor të Fitimtar Lales kanë vlersuar kontributin që ka dhënë biznesmeni në fshatrat e Malesisë së Kurbinit.

Prej shumë vitesh Fitimtar Lala vijon të jetë prezent me investime në Malësinë e Kurbinit, duke përmiresuar jetesen e mijerave banoreve të kësaj zone.

Lexoni dhe kete

“SOT PËRBALLEMI ME SFIDA TË SHUMTA”

Sot përballemi me sfida të shumta, me goditje ndaj fesë tonë, siç janë edhe fushatat …