KURSET E KUALIFIKIMIT PER GRATE QE JANE NE GJAKMARRJE

Kurset e kualifikimit qe jane bere per nenat ne gjakmarrje kane ndikuar sadopak ne familjet e tyre. Ne Shkoder, 26 eshte numri i nenave qe kane perfituar nga kurse ne rrobaqepsi, kuzhine dhe parukeri. Por, sipas aktivistes vullnetare Liljana Luani me e rendesishme eshte punesimi i 5 grave ne OSHEE Shkoder dhe nje gje e tille sipas saj ka zbutur sadopak varferine e ketyre familjeve.

Problematika e gjakmarrjes vijon te jete e madhe ne vendin tone, ku peshen kryesore te vuajtjeve ne keto familje e mbajne pikerisht grate.

Lexoni dhe kete

“REAGO PER NJE JETE TE SIGURTE”

Në kuadër të projektit “Reago për një jetë të sigurtë”, organizata Intelektualët e Rinj Shpresë, …