“KURTI” ME FABRIKË TË RE NË ULQIN

Fabrika e mobiljeve “Kurti” me nje prestigj tashme te vendosur prej vitesh ka bere inagurimin e nje fabrike te re. Fillimet e ketij emri kane nisur qe ne vitin 1995 ku ne cdo vit ka shenuar vetem rritje. Fabrika me e re Kurti e cila u inagurua ne Ulqin tashme eshte nje nder fabrikat me moderne dhe me teknologjine me te fundit me nje investim qe shkon deri ne 2 milion euro. Gjate inagurimit pershendeti pronari i kesaj fabrike.

Te pranishem ishin politikane e biznesmene te njohur, ku per kete fabrike foli edhe kryeministri i Malit te Zi.

Fabrika Kurti me kete investim te ri duket se jo vetem do te sjelle produktet me cilesore ne nje treg te gjere por edhe mundesi punesimi per shume te rinje te talentuar. Kjo fabrike prodhon mobilje per shtepi, apartamente dhe zyra.

Lexoni dhe kete

TË TJERA PAKO USHQIMORE NGA MYFTINIA SHKODËR

Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore këtë të enjte për shoqatën e personave me …