Saturday , 24 March 2018

KUVENDI ZGJEDH KRYEPROKUROREN E PËRKOHSHME

Arta Marku është zgjedhur Kryeprokurore e Përkohshme e Republikës së Shqipërisë.
Ajo është zgjedhur me 69 vota pro, 2 kundër dhe 2 abstenim.
Zgjedhja e Kryeprokurores së re është bërë përmes një seance të tensionuar ku nuk munguan as tymueset dhe fladanët nga deputetët e opozitës.

Lexoni dhe kete

MILLJA: SHQETESIM MBETET PIKA KRITIKE E LIQENIT TE SHKODRES

Pika kritike e liqenit të Shkodrës mbetet shqetësim për prefektin e Qarkut Shkodër, Çesk Millja. …