Thursday , 25 February 2021

LAÇ, NGA SHEMBJA E PALLATEVE DEMTOHET OBJEKTI PRIVAT

Ndërhyrja për shembjen e pallateve të dëmtuara nga tërmeti në lagjen nr.4 të qytetit të Laçit ka sjelle dëmtimin e një objekti privat i cili nuk ishte planifikuar për tu shembur.

Denoncimi është bërë nga pronari i objektit Alfred Syziu sipas të cilit ka të gjithë dokumentacionin dhe askush nuk i është përgiigjur për dëmin e shkaktuar.

Ai e ka referuar rastin në polici, por nuk i është pranuar denoncimi që ka bërë.

Alfred Syziu akuzon Bashkinë e Kurbinit për dëmet e shkaktuara në objektin në pronësi të tij dhe nëse nuk do të ketë reagim paralajmeron se do të bëjë kallëzim penal në prokurori.

Lexoni dhe kete

“PA LUTJE NUK MUND TË BËJMË ASGJË”

Nga mesha e kësaj të dielë, arqipeshkvi i dioqezës Shkodër – Pult, Imzot Angelo Massafra, …