Tuesday , 19 November 2019

Lac, rruga pengon shebimet ndaj ujesjellesit

Qyteti i Lait rrezikon furnizimin me uj t pijshm. Shkak po behet infrastruktura rrugore gati e pakalueshme qe te dergon ne depot e ujit dhe stacionin e pompimit.T vendosur n nj nga lagjet e Sanxhakut, punonjsit e ujsjellsit detyrohen shpesh t ngjisin klorin apo materialet e tjera me kafsh pune, e kjo t ndihmuar nga banort prreth.

Punonjesit e ndermarrjes se ujesjellesit ne lac deklarojne se rrezikohet mos kryerja e sherbimeve ndaj ketij institucioni me rendesi te vecante, e sigurisht kete situate e krijon mungesa e rruges.
N koh reshjesh, stacioni i pompave q furnizon me uj t pijshm qytetin e Lait, rrezikon t prmbytet dhe te nxjerr pompat jasht funksionit. Te vendosura ne nje koder prane sanxhakut, 1.5 km rruge po vene ne diskutim furnizimin me uje te pishem per 30 mije banoret e ketij qyteti.

Lexoni dhe kete

RESTAUROHET KISHA E “SHEN PREMTES” NE BALLDRE

Kisha e “Shën Premtes” në Balldre të Lezhës monument kulture i kategorisë së parë i …