Saturday , 14 December 2019

LAGJIA DRAÇIN NË SHKODËR, ME XHAMI TË RE

Që nga kjo e premte, edhe banorët e lagjes “Draçin” në qytetin e Shkodrës do të kenë xhaminë e re. Në përurimin e xhamisë morën pjesë myftiu i Shkodrës, ai i Malësisë së Madhe dhe banorë të lagjes.

Për myftiun e Shkodrës, imam Muhamed Sytari, dita e sotme ka një simbolik të veçantë, pasi pas më shumë se gjysëm shekulli ezani do dëgjohet edhe në këtë lagje.

Për ndërtimin e xhamisë së Draçinit ka kontribuar financiarisht Kuvajti.

Lexoni dhe kete

“TRE VETE NE NJE VARKE PA LLOGARITE NIK PREL MUJEN”

Në datat 12, 13, 14 dhe 15 dhjetor në teatrin “Migjeni” të Shkodres shfaqet premiera …