LAGJIA E HARRUAR NE LEZHE

Jetojnë në periferi të qytetit të Lezhës, por po të shikosh këto pamje mund të mendosh se i përkasin ndonjë fshati të thellë malor.1 000 familje në zonen e ish SMT-së në Lezhë po vuajnë mungesen e infrastruktures rrugore.Prej më shumë se 20 vite kjo zonë nuk ka njohur investime, duke bërë që rruget të degradradojnë plotësisht dhe në kohe më shi kalimi është mjaft i vështire.Banoret thonë se mungesa e infruktures ju ka veshtiresuar jetesen, ndërsa shtojnë se premtimet për investime nuk kanë munguar në çdo fushatë elektorale por që situata ka mbetur e njëjtë.

Janë më pak se 1.5 km rrugë që po penalizon qindrafamilje në këtë zonë, ndërsa ndryshimi i kësaj situate duket ende shumë larg, pasi Bashkia justifikohet me mungesen e fondeve për të investuar.

Lexoni dhe kete

PUNESIMI I PERSONAVE ME AFTESI TE KUFIZUAR

Punësimi i përsonave me aftësi të kufizuar ishte në fokus të një takimi të zhvilluar …