Friday , 23 October 2020

LAGJIA “MARK LULA” NE MES TE UJIT

Prej ditesh kjo eshte panorama qe ofrohet ne lagjen Mark Lula. Femijet shoqerohen nga prinderit per te kaluar gropat e tejmbushura me uje. Ata thone se rruga eshte e keqe, dhe lagen teksa shkojne ne shkolle

Edhe per banoret ky eshte nje problem qe mbartet prej vitesh po pa ndryshuar asgje. Premtime boshe, por qe lagjia Mark Lula cdo vit permbytet

Keshilltari Gjeke Sokoli u ka propozuar banoreve qe te bojkotojne zgjedhjet, pasi vetem ne fushata elektorale politikanet premtojne nderhyrje ne kete zone

Lagjia “Mark Lula” prej vitesh ndodhet ne te njejten situate. Pa kanalizime, e per pasoje cdo vit ujrat vershojne ne banesat e tyre. Situata eshte perkeqesuar akoma me shume me perfundimin e unazes lindore, pasi ngritja e nivelit ne unaze ben qe ujrat te mos largohen nga rrugicat e lagjes.

Lexoni dhe kete

100-VJETORI I LINDJES SË SHËN GJON PALIT TË DYTË

Kisha Katolike Shkodër ka organizuar një meshë pasditën e së enjtes me rastin e 100-vjetorit …