Friday , 27 November 2020

LAGJIA “SHEN FRANÇESKU” PA UJË TE PIJSHEM

Mbi 20 familje ne lagjen “Shen Françesku” ne Kastrat te Malesise se Madhe nuk kane uje te pijshem ne asnje periudhe te vitit.

Banoret shprehen se kjo eshte nje situate e papranueshme, ndersa ata detyrohen qe te mbushin uje shume larg banesave te tyre. Pavaresisht ankesave deri me tani, askush nuk eshte kutjuar per to.

Pavaresisht premtimeve ne fushate elektorale ende nuk eshte bere asnje nderhyrje per zgjidhjen e ketij problemi. Banoret e kesaj zone kerkojne vemendjen e Bashkise Malesi e Madhe, vemendje e cila u ofrohet vetem ne fushata elektorale.

Lexoni dhe kete

MINISTRIA E SHĂ‹NDETĂ‹SISĂ‹ MERR VENDIM PĂ‹R SHKOLLAT

Nisur nga numrat nĂ« rritje tĂ« tĂ« infektuarĂ«ve me Covid19, Ministrja e ShĂ«ndetĂ«sisĂ«, njoftoi kĂ«tĂ« …