LAGJIA TEPE NE SHKODER, VEND- GRUMBULLIM MBETJESH!

Prej kohesh lagjia Tepe ne qytetin e Shkodres eshte kthyer ne nje vend-grumbullim mbeturinash. Ne mungese te kontiniereve te mbetjeve, banoret detyrohen te hedhin mbeturinat ne kete zone te lagjes. Por jo vetem banoret, pasi edhe bizneset dhe mjete te ndryshme hedhin ne kete zone mbetje te shumta. Nje gje e tille pranohet nga vete banoret e kesaj zone.

Nderkohe qe situata behet me shqetesuese kur keto mbeturina digjen ne mes te dites. Natyrisht nje veprim i tille ndot edhe mjedisin dhe kthehet ne nje problem per shtepite qe jane prane ketij vend-grumbullimi mbetjesh.

Problem tjeter shqetesues per kete lagje eshte edhe mos-pastrimi i kanalit, i cili eshte ai eshte i mbushur me mbetje te shumta, si shkak i mos-pastrimit te tij prej disa vitesh.

Lexoni dhe kete

1 JAVË PAS VOTIMEVE, BEKTESHI “KUJTOHET” PËR ZGJEDHJET NË USH

Rreth 1 javë pas përfundimit të zgjedhjeve dhe shpalljes së rezultatit përfundimtar të votimeve, ish-rektori …