Wednesday , 21 February 2018

LAPSUSI I KOMISIONIT TË FSHF, KRISTJAN GJIDODA ZGJIDHET ANËTAR I KOMITETIT

Kandidati për Komitetin Drejtues të Federates Shqiptare të Futbollit Kristjan Gjidoda ka kërkuar rinumerimin e votave, pasi është i bindur se kishte më shumë se kandidati tjeter Edmond Spahiu.

Nga komisioni mund të jetë bërë një lapsus, pasi ishin dy kandidat me mbiemrin Spahiu dhe votat mund të jetë ngatërruar, fakt ky që është pranuar dhe nga komisioni i numërimit.

Vetë kandidati Kristjan Gjidoda ka deklaruar se është bërë rinumërimi dhe fitues ka dalë ai, me 17 vota, ndërsa Edmond Spahiu rezulton të kishte marrë 14 vota.Kështu nga komisioni është sqaruar dje se të hënën do të bëhet një proçesverbal, që do të zyrtarizoje Kristjan Gjidoden si anëtar të ri të Komitetit Ekzekutiv.

Lexoni dhe kete

GJOKA: FITORJA NDAJ TEUTËS ISHTË NJË FITORE QETËSIE

Fitorja e së hënës ndaj Teutës i ka dhënë qetësinë e duhur Vllaznisë në rrugën …