Monday , 26 February 2018

“LARGIM NGA PUNA PER PUNONJESIT QE JANE DEBITOR NDAJ UJESJELLESIT”

Prefekti i Lezhës Gjergj Prendi, ka paralajmeruar për largim nga puna të gjithë punonjesit e administrates shtetërore që nuk kanë paguar detyrimet ndaj Ujësjellësit.Këtë deklarate Prendi e bëri gjatë një takimi me drejtuesit e insitucioneve në nivel qarku, ku në fokus të diskutimeve ishte reforma e ujit.

Në te njejten linjë ka qenë edhe përfasuesi i Ministrisë së Tranportit dhe Energjisë Arben Musaj, i cili tha se shumë insitucione dhe punonjes të tyre janë debitore ndaj ujësjellasve në Qarkun Lezhë.

Nën Kryetari i Bashkisë Lezhë Enver Hafizi, u shpreh se kjo njesi vendore po ndërton një marreveshje me ndërmerrjen e Ujesjellës-Kanalizime për shlyrjen e detyrimeve.

Task-Forca e ngritur për ujin në Lezhë ka nisur veprimin në terren ku fillimisht po kalojnë në sitë insitucionet shtetëtore dhe bizneset, për të vijuar më pas me konsumatoret familjar.

Lexoni dhe kete

FLUKS PACIENTESH NE URGJENCE GJATE MUAJIT SHKURT

Muaj shkurt ka sjellë fluks pacientesh në urgjencen e Spitalit rajonal të Lezhës.Mbi 80 përsona …